Vadå rik?

Har biblioteken någonting att erbjuda dig som är ung idag? Vadå rik?Frågan ställs på sin spets nu under hösten då biblioteken i Kalmar, Kronobergs och Blekinge län fortsätter sitt marknadsföringsprojekt ”Låna dig rik” med en kampanj för tonåringarna under namnet ”Vadå rik?”

Den här gången är målgruppen den fantastiskt spännande åldern mellan barn och vuxen då man vill känna sig fri och göra uppror men samtidigt ha en trygghet att återvända till.

Maja och FelixBiblioteken har massor av möjligheter att berika livet för dig. Här kan du få inspiration, stilla din vetgirighet, hitta berättelser att känna igen dig i och berättelser som leder in i nya världar. Upplevelserna kan du få till dig i många former t.ex. genom böcker, ljudböcker, e-böcker, film, spel och musik. Biblioteken vill utveckla nya sätt att marknadsföra sig mot ungdomarna och visa att du själv kan påverka utbudet och verksamheten på ditt bibliotek.

Med start 29 oktober kommer det att hända en hel del på biblioteken för att just lyfta fram att biblioteken kan spela en viktig roll i ditt och andra unga människors liv. Dessutom kommer den här kampanjen till stor del att genomföras digitalt, bland annat genom Facebook som många använder sig av.

En film med läsambassadör Johan Unenge har producerats för kampanjen.

På Facebook-sidan http://www.facebook.com/vadarik pågår en tävling. Är du 13-16 år och bor i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län? Gå in och dela filmen och du är med och tävlar om en iPad.

Välkommen till biblioteket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s