Mötesplatsen – en bättre plats för möten, kunskap och aktiviteter!

pilenKommunbiblioteken i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län genomför under vecka 46 (11-17 november) en utåtriktad kampanj där det övergripande temat är biblioteket som mötesplats. Under kampanjveckan kommer olika aktiviteter att arrangeras på biblioteken för att uppmärksamma kampanjens tema.

Kampanjens mål är att marknadsföra biblioteket som en mötesplats där besökarna också kan vara med och skapa innehåll. Vi vill att fler människor ska känna till att biblioteket är en plats som de kan använda för att få utlopp för kreativitet och engagemang.

Kampanjens målgrupp är personer som är engagerade i något ämne som man vill dela med sig av. Det kan vara personer från föreningar eller enskilda med särskilda intressen. En blandning av åldrar, kön och intresse. Vi vänder oss till befintliga besökare och nya. Kampanjen ska berätta att biblioteket har rum för dig. Den service biblioteket kan erbjuda målgruppen är plats, material, marknadsföring, distribution av affischer, rum samt förslag på litteratur. Erbjudanden som många inte känner till.

Håll utkik efter vad som händer på ditt bibliotek. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s